Contact

Informatie en contactgegevens Lichtpunt:

Stichting Maatschappelijke Opvang en Ontmoeting Lichtpunt:

Foarwei 111
9298 JE Kollumerzwaag
tel: 0511-441542
e-mail: opvangboerderij@lichtpuntinfo.nl
webadres: www.lichtpuntinfo.nl 
K.v.K.-nummers: Lichtpuntloods: 41004031
Stichting Maatschappelijke opvang en ontmoeting Lichtpunt: 68308248

Wilt u onze Stichting steunen?
Het Lichtpunt is mede financieel afhankelijk van de verkoop van tweedehands goederen in de Kringloopwinkel Lichtpuntwinkel, giften van kerken en particulieren.

Uw gift is van harte welkom:

  • IBAN: NL41 RABO 0333 3402 05

t.n.v. maatschappelijke opvang en ontmoeting Lichtpunt te Kollumerzwaag o.v.v. 'gift'.
Hartelijk dank!!

Ook kunt u donateur van het Lichtpunt worden. Meldt u dan aan op telefoonnummer 0511-441542 of email adres opvangboerderij@lichtpuntinfo.nl

Stichting Maatschappelijke Opvang en Ontmoeting Lichtpunt is door de Belastingdienst aangewezen als ANBI instelling, met fiscaalnummer/RSIN 8573.85.124. Een Algemeen Nut Beogende Instelling is een instelling die het algemeen belang dient. Door deze ANBI-status kunnen onze donateurs en giftgevers bij de opgave van de inkomstenbelasting giftenaftrek krijgen.

Per 1 februari 2021 heeft Lichtpunt het CBF keurmerk ontvangen. Op de site van het CBF vindt u meer gegevens over de erkenning. Meer informatie leest u in de A5 folder in onderstaand PDF document.

 


Privacy Statement

www.lichtpuntinfo.nl zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen ten alle tijden de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij zullen uw gegevens slechts gebruiken om info en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt. 

?