Dagbesteding

  • Producten Dagbesteding
    Producten Dagbesteding

Dagbesteding Lichtpunt:

In het kader van de dagbesteding is er inmiddels een raamovereenkomst gesloten tussen de gemeente en Stichting Maatschappelijke Opvang en Ontmoeting Lichtpunt. Indien u hier voor in aanmerking komt, kunt u hier gebruik van maken. Een activiteitenbegeleider/kaarsenmaker en een werkbegeleider zijn aanwezig om u hierin te begeleiden. Wij kunnen u een gevarieerd aanbod aanbieden. 

 

Dagbesteding Kaarsenmakerij: 

Bij de opvangboerderij is een kaarsenmakerij gevestigd. Hier worden verschillende kaarsen gemaakt, dus alles handgemaakt. Een kaarsenmaker is aanwezig om u hierin te begeleiden. Kijkt u maar eens naar de folder van de kaarsenmakerij.

Dagbesteding Houtbewerking:

In een speciaal ingerichte ruimte, is een werkplaats ingericht voor het maken van onder meer vogelhuisjes, kleine meubeltjes, maar ook tuinmeubelen. Een werkbegeleider is aanwezig om u hier in te begeleiden. 

 

 

Dagbesteding Lichtpuntloods: 

In de Lichtpuntloods worden door vele vrijwilligers tweedehands goederen verzameld vanuit heel Nederland. Deze moeten allemaal gesorteerd, verwerkt en weer verkocht worden. Informatie over de werkzaamheden in de Loods kunt u vinden op deze site.

Dagbesteding tuinieren:

Rondom de opvangboerderij zijn er vele klussen te doen. Rondom de boerderij ligt een grote tuin. Wij zoeken ook iemand die die tuin wil onderhouden, iemand met groene vingers dus. 

 

?