Verbindt mensen...

Grote Verkoop Lichtpuntloods zaterdag 30 september 2017

Op zaterdag 30 september 2017 organiseert kringloopwinkel Lichtpuntloods haar halfjaarlijkse GROTE VERKOOPDAG.

De loods is geopend van 9.00 tot 16.00 uur.

Adres Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag. 

Het afgelopen halfjaar hebben de vrijwilligers weer zeer veel mooie artikelen voor u verzameld. Dit alles wordt op zaterdag 30 september aanstaande te koop aangeboden voor zeer aantrekkelijke prijzen. Lichtpunt is met 4300 m2 een van de grootste kringloopwinkels van Noord Nederland. Onze vele vrijwilligers zijn u graag met hun deskundig advies van dienst. 

Zo vindt u een grote collectie (antieke) kasten, tafels en stoelen, bankstellen gereedschap, kleingoed, elektronica, kleding, schoenen, bedden, boeken e.d.

Tevens is er op deze grote overdekte markt voor tweedehands goederen uitgebreid gelegenheid de inwendige mens te versterken met koffie, thee, frisdranken en diverse warme maaltijden, snacks en erwtensoep. Ook zijn er gedurende de gehele dag verlotingen van mooie prijzen bij het draaiend rad. Verder zijn er een aantal muzikale live optredens.

De opbrengst komt, zoals gewoonlijk, ten goede aan onze opvangboerderij, waar deskundig personeel met behulp van vele vrijwilligers, zorgen voor opvang en begeleiding van mensen die tussen wal en schip zijn geraakt. Ruim 39 jaar bieden we reeds een warm nest voor de kwetsbare medemens.

Meer informatie over het werk van Lichtpunt vindt u op een van onze websites: www.lichtpuntloods.nl of www.lichtpuntinfo.nl

ATTENTIE: In verband met de voorbereiding van de Grote verkoop, is de Loods op donderdag 28 september gesloten!!

Informatie over speciale acties die dag volgen zo spoedig mogelijk op de site van de Lichtpuntloods.

U bent van harte welkom!!