Hof van Heden

Ontmoeting » Hof van Heden

  • Grote zaal Hof van Heden
    Grote zaal Hof van Heden

 

Naast de Opvangboerderij is een grote zaal/vergaderruimte beschikbaar. Hier vinden allerlei activiteiten plaats, met name op de zondag in de middaguren en de vrijdagmiddaggroep. Meer info over het programma kunt u lezen op deze site. Naast deze momenten, is de grote zaal ook te gebruiken, voor andere gelegenheden.

 

 

Voor informatie over het gebruik en huur van deze zaal, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. 

 

Ontmoeting Zaal Hof van Heden:

 

=====================================================

  • Activiteiten vinden plaats in de grote zaal Hof van Heden.
  • Naast Opvangboerderij aan de Foarwei 111 te 9298 JE Kollumerzwaag.

Ruime parkeerplaatsen naast de Opvangboerderij.

=====================================================

 

Oproep:

De ontmoetingsactiviteiten die in het Lichtpunt plaats vinden worden door veel mensen bezocht, vooral de zondagmiddag is in trek. Voor de vrijdagmiddaggroep waar na een meditatief moment, vaak een spel of bingo volgt bestaat wat minder belangstelling. Toch is dit een fijne gelegenheid om mensen te ontmoeten, te praten en samen bezig te zijn. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. We roepen bezoekers van beide activeiten op vrienden, bekenden, buren enz. eens mee te nemen naar het Lichtpunt. U kent vast wel mensen die er wel eens uit zouden willen maar er niet toe komen. Uw reclame en enthousiasme kan deze mensen misschien over de drempel helpen.

De vrijwilligers zullen u graag op de bekende gastvrije wijze onthalen, dus graag tot ziens op een volgende vrijdag of zondag. U hoeft zich voor beide activiteiten niet aan te melden. Schroom niet, u bent van harte welkom!!

Informatie vrijdagmiddag:

Op vrijdagmiddag is er één keer in de veertien dagen een inloopmiddag. De middagen starten altijd om 14.30 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur. 

Informatie zondagmiddag:

Op zondagmiddag worden de gasten vanaf 15.00 uur welkom geheten met thee of koffie. Klokslag 16.00 uur begint de Sing In. Inclusief een gezellige pauze duurt de koor- en samenzang meestal tot ongeveer half zes. Daarna kunt u voor €  3,00 aanschuiven voor de gezamenlijke broodmaaltijd, m.u.v. de zomerperiode.

?