Kringloopwinkel LP Loods

  • Ophalen goederen
    Ophalen goederen
  • Meubilair
    Meubilair
  • Huishoudelijke artikelen
    Huishoudelijke artikelen

 

De Kringloopwinkel Lichtpuntloods heeft een eigen website, dus voor informatie over openingsstijden, aanbieden van goederen en huisontruimingen, verwijzen wij u graag rechtstreeks naar deze site. WWW.lichtpuntloods.nl

Ook is de Lichtpuntloods te vinden op facebook. Hier vindt u actuele informatie met veel recente foto's.

Aanbieden/inbreng van uw goederen

Heeft u een kleine hoeveelheid spullen die u kwijt wilt, dan kunt u deze afgeven bij de Lichtpuntloods. Dit kan tijdens de reguliere openingstijden en u hoeft dit niet van te voren aan te melden. Gaat het om een grotere hoeveelheid spullen, volumineuze goederen of een complete huisontruiming, dan kunt u dit vooraf aanmelden. Dit kan telefonisch maar bij voorkeur digitaal. 

Informatie over het aanbieden van goederen of complete huisontruimingen, vindt u op site van de Lichtpuntloods (Kringloopwinkel) Het Lichtpunt heeft namelijk de beschikking over twee vrachtwagens, die bijna dagelijks door (heel) Nederland rijden, om goederen bij u thuis op te halen. De chauffeurs zijn vrijwilligers!!

Van het vrijwilligerswerk in de Lichtpuntloods is een filmpje gemaakt. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Bel of kom even langs tijdens onze openingstijden. 


Adres lichtpuntloods: Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag.

Telefonisch te bereiken tijdens de openingstijden Lichtpuntloods.

?