Online bestellen

Kaarsenmakerij » Online bestellen

In de kaarsenmakerij van het Lichtpunt worden allerlei kaarsen gemaakt. Dit gebeurt allemaal handmatig. Onder leiding van een kaarsenmaker worden vele technieken voor het maken van kaarsen toegepast. Op dit moment is er een gevarieerde voorraad aanwezig. Uiteraard witte kaarsen, maar ook in allerlei mooie moderne kleuren.

De opbrengst van uw bestellingen komen geheel ten goede aan het goede doel, namelijk het opvangwerk van het Lichtpunt.

De prijs van de kaars is afhankelijk van een aantal factoren. Het is mede afhankelijk, wat voor transfer er op kaars moet komen. Als het transfer kleiner is, dan wordt de kaars daardoor ook goedkoper. Uiteraard is de kaars ook zonder transfer te leveren gewoon in het wit, maar ook in elke willekeurige (voorradige) kleur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Bij online bestellingen is het altijd mogelijk, dat we voor de levering even telefonisch contact met elkaar hebben. Dit kunt u aangeven in het vakje "bericht" met vermelding van uw telefoonnummer. Dan nemen wij z.s.m. contact met u op.  Naast de verkoop in de kaarsenmakerij en in de Lichtpuntloods Kringloopwinkel in Kollumerzwaag, kunt u deze ook online bestellen in de webwinkel. Eventueel kunnen de kaarsen opgestuurd worden naar uw woon- verblijfadres. U kunt de kaarsen hier online bestellen.

 

Ook zijn er veel foto's van kaarsen te zien op facebook.

 

De meeste kaarsen zijn uit voorraad leverbaar.

?