Ontmoeting

De ontmoetingsactiviteiten die in het Lichtpunt plaats vinden worden door veel mensen bezocht.

Zondag: De Sing In gaat weer van start op zondag 10 september 2023. Het programma vindt op de Home pagina, onder Sing In activiteiten.

Donderdag: Woonkamer gaat weer van start op 28 september 2023. Het programma vindt op de Home pagina, onder Waarme wenkeamer.

We roepen bezoekers van beide activeiten op vrienden, bekenden, buren enz. eens mee te nemen naar het Lichtpunt. U kent vast wel mensen die er wel eens uit zouden willen maar er niet toe komen. Uw reclame en enthousiasme kan deze mensen misschien over de drempel helpen.

De vrijwilligers zullen u graag op de bekende gastvrije wijze onthalen, dus graag tot ziens op een volgende donderdag of zondag. U hoeft zich voor beide activiteiten niet aan te melden. Behalve voor de warme maaltijd op de donderdag. Schroom niet, u bent van harte welkom!!

Laten we ook de Kringloopwinkel Lichtpuntloods niet vergeten als ontmoetingsplek. In de grote hal kunt u gezellig ronddwalen en iets van uw gading zoeken. Ook kunt u hier terecht tijdens de openingstijden voor een praatje, een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Vele mensen uit de omgeving maken hier al gebruik van. U bent ook hier van harte welkom.

Eventueel zenden wij u de activiteitenagenda maandelijks naar uw huisadres.  

Informatie zondagmiddag:
Op zondagmiddag worden de gasten vanaf 15.00 uur welkom geheten met thee of koffie. Klokslag 15.30 uur begint de Sing In. Inclusief een gezellige pauze duurt de koor- en samenzang meestal tot ongeveer vijf uur. 

Informatie donderdagmiddag:

Op donderdagmiddag worden de gasten vanaf 16.00 uur elkom geheten met thee of koffie. Elke tweede donderdag in de maand is er een geplande activiteit o.a. bingo, thema: omgaan met verlies, creatieve middag, kerstactiviteit. Om 18.00 uur is er een gezamenlijke warme maaltijd hier kunt u zich uiterlijk de dinsdag ervoor opgeven bij de receptie van Lichtpunt opvang. 

Wees welkom en neemt u gerust uw vrienden en buren mee!!

 

?