Ontmoeting

De Sing In gaat weer van start op 27 februari 2022 programma op de Home pagina onder de Sing In activiteiten gaan weer van start 

De ontmoetingsactiviteiten die in het Lichtpunt plaats vinden worden door veel mensen bezocht, vooral de zondagmiddag is in trek. Voor de vrijdagmiddaggroep waar na een meditatief moment, vaak een spel of bingo volgt bestaat wat minder belangstelling. Toch is dit een fijne gelegenheid om mensen te ontmoeten, te praten en samen bezig te zijn. Ook wordt de inwendige mens niet vergeten. We roepen bezoekers van beide activeiten op vrienden, bekenden, buren enz. eens mee te nemen naar het Lichtpunt. U kent vast wel mensen die er wel eens uit zouden willen maar er niet toe komen. Uw reclame en enthousiasme kan deze mensen misschien over de drempel helpen.

De vrijwilligers zullen u graag op de bekende gastvrije wijze onthalen, dus graag tot ziens op een volgende vrijdag of zondag. U hoeft zich voor beide activiteiten niet aan te melden. Schroom niet, u bent van harte welkom!!

Laten we ook de Kringloopwinkel Lichtpuntloods niet vergeten als ontmoetingsplek. In de grote hal kunt u gezellig ronddwalen en iets van uw gading zoeken. Ook kunt u hier terecht tijdens de openingstijden voor een praatje, een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij. Vele mensen uit de omgeving maken hier al gebruik van. U bent ook hier van harte welkom.

Eventueel zenden wij u de activiteitenagenda maandelijks naar uw huisadres.  

Informatie vrijdagmiddag:
Op vrijdagmiddag is er één keer in de veertien dagen een inloopmiddag. De middagen starten altijd om 14.30 uur en duren tot ongeveer 16.30 uur. 

Informatie zondagmiddag:
Op zondagmiddag worden de gasten vanaf 15.00 uur welkom geheten met thee of koffie. Klokslag 16.00 uur begint de Sing In. Inclusief een gezellige pauze duurt de koor- en samenzang meestal tot ongeveer half zes. Daarna kunt u voor € 3,00 aanschuiven voor de gezamenlijke broodmaaltijd, m.u.v. de zomerperiode.

Wees welkom en neemt u gerust uw vrienden en buren mee!!

 

?