Vacatures

Home » Vacatures

  • Vrijwilligerswerk Lichtpunt
    Vrijwilligerswerk Lichtpunt

Vacature 1: Sing In 

Iedere zondagmiddag is het open huis vanaf 15.00 uur. Om 16.00 uur begint een laagdrempelig samenzangprogramma (Sing-In). Een koor, brassband, enz. verzorgt de muzikale ondersteuning en treedt ook zelf op. Er wordt altijd een diaconie gevraagd om als gastheer en gastvrouw op te treden. Rond 18.00 u. is er een eenvoudige broodmaaltijd.  We zoeken nog enkele vrijwilligers (alleen of als echtpaar) die de diaconieën willen ondersteunen bij het koffieschenken en het verzorgen van de broodmaaltijd.

 

Vacature 2: Gastvrouw/gastheer opvangboerderij

In de opvangboerderij is altijd een vrijwilliger aanwezig als gastvrouw/gastheer. We zijn op zoek vrijwilligers met name in de avonduren. Vindt u het leuk om met mensen om te gaan en dienstbaar te zijn dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Van maandag t/m vrijdag zijn er drie diensten: van 08.00 - 12.30 uur, van 15.00 - 20.00 uur  en van 20.00 - 08.00 uur. In het weekend zijn de tijden: van 08.00 - 14.00 uur, van 14.00 - 20.00 uur  en van 20.00 - 08.00 uur. De vrijwilliger heeft in de Opvangboerderij een eigen (slaap) kamer ter beschikking. 

 

Vacature 3: Verkoop kaarsen

In de kaarsenmakerij van de Opvangboerderij in Kollumerzwaag worden kaarsen handgemaakt. Wij leveren deze aan kerken en particulieren, meestal op bestelling. In een aantal kerken worden kaarsen verkocht en de opbrengst gaat geheel naar het goede doel. Wilt u in uw eigen kerk, vereniging of in uw eigen dorp ook iets organiseren, neemt u dan even contact met ons op.

 

Vacature 4: Chauffeurs

Af en toe komt het voor, dat een bewoner even vervoer nodig heeft, bijv. even naar het ziekenhuis of iets dergelijks. Meestal lukt het ons wel om dit te regelen, maar soms ook niet. Graag willen we een aantal chauffeurs achter de hand hebben, die we hiervoor kunnen vragen. Uiteraard proberen wij u dan vroegtijdig te bellen of te mailen, of u beschikbaar bent. U krijgt hiervoor een redelijke kilometervergoeding. 

Nieuwe folder vrijwilligers: 

Onlangs is er een nieuwe folder uitgebracht voor vrijwilligers. Deze kunt u nu digitaal lezen.

Voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij het Lichtpunt, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

?