Workshops

Kaarsenmakerij » Workshops

Workshop kaarsen maken

Stichting Lichtpunt in Kollumerzwaag heeft een eigen kaarsenmakerij en daar zijn wij best trots op. De kaarsenmakerij is beschikbaar voor dagbesteding. De bewoners van het de opvangboerderij maken hier gebruik van, maar ook voor diegene die uit de omgeving hiervoor in aanmerking komen.

De kaarsenmaker organiseert buiten deze uren om, regelmatig workshops. Dit is voor kleine maar ook wel voor wat grotere groepen. Dit kan op momenten dat u het beste past, bijvoorbeeld in de middag, avond of op een zaterdag. Hier leert u hoe de kaarsen worden gemaakt, door middel van dompelen en gieten. Daarna uw kaarsje voorzien van een mooi kleurtje of transfer (foto of tekst) en uiteraard mag u een eigen gemaakte kaars meenemen. Vooraf of tijdens de workshop is er gelegenheid voor een pauze met koffie/thee met cake of gebak. Het is maar wat u wilt. Dit kunnen wij u aanbieden voor een normale prijs. Prijs is een beetje afhankelijk van uw wensen en aantal deelnemers, maar voor een wat grotere groep is dit ongeveer € 10,00 pp. Kijkt u maar eens naar de folder van de kaarsenmakerij.  U kunt ons bellen tijdens kantooruren, maar mailen mag natuurlijk ook: kaarsenmakerij@lichtpuntinfo.nl. Contactgegevens staan op deze site 

Workshop kaarsen maken voor kinderen (Kinderfeestje)

Wij organiseren regelmatig een leuk feestje voor kinderen. Inmiddels hebben wij een aantal geslaagde feestjes achter ons, zowel voor de kinderen als voor onszelf. Vooraf of tussentijds is er een geschikte ruimte voor een glaasje fris met.... zegt u het maar. U mag zelf ook iets meenemen daarvoor. Alles is bespreekbaar. De kinderen mogen uiteraard zelf een kaars maken, kleuren en meenemen naar huis. Vraag vrijblijvend informatie naar de mogelijkheden. De kosten zijn ongeveer € 10,00 pp.

U, maar ook de kinderen zijn van harte welkom!!

?