Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij

Bij Lichtpunt is altijd behoefte aan nieuwe medewerkers. Zowel professionele als vrijwilligers. Wil je bij Lichtpunt werken neem dan contact met ons op via de mail opvangboerderij@lichtpuntinfo.nl of 0511-441542.
Wil je informatie over vrijwilliger worden lees dan verder.

Vrijwilligers

Naast professionele beroepskrachten maakt Lichtpunt ook gebruik van vrijwilligers. 

Er zijn op dit moment vacatures voor: Vrijwilligers/ Wenkeamer: Er is op dit moment behoefte aan vrijwilligers die mee willen helpen met de Wenkeamer. Voor meer info over de Wenkeamer verwijzen wij u naar de pagina ontmoeting.

Gastvrouw/gastheer opvangboerderij: In de opvangboerderij is vaak een vrijwilliger aanwezig als gastvrouw/gastheer. We zijn op zoek naar vrijwilligers met name tijdens de middag/avonduren. Vindt u het leuk om met mensen om te gaan en dienstbaar te zijn dan nodigen wij u van harte uit om contact op te nemen. Van maandag t/m vrijdag en in het weekend zijn de tijden: van 15.00 - 20.00 uur.  

Tuinman/vrouw en klusjesman/vrouw:Om de boerderij en de woonvorm ligt een grote tuin deze wordt door de bewoners zoveel mogelijk bijgehouden. Maar er zijn altijd klussen waar extra hulp voor nodig is. Vindt u het leuk om samen met bewoners van Lichtpunt dit op te pakken dan kan dat. In de boerderij en appartementen zijn altijd klussen te doen zoals een nieuwe lamp, een schilderijtje ophangen e.d. Dit vergt wel enige handigheid maar een professional hoeft u niet te zijn.

Vrijwilligers ontvangen een reiskostenvergoeding. Aanmelden kan op telefoonnummer 0511-441542 of mailen naar opvangboerderij@lichtpuntinfo.nl