Kringloopwinkel

  • Huishoudelijke artikelen
    Huishoudelijke artikelen
  • Meubilair
    Meubilair

 

Het Lichtpunt in Kollumerzwaag (Fryslân) is een stichting die vanuit christelijke levensovertuiging hulp biedt aan mensen die dat nodig hebben. Om dit financieel te ondersteunen heeft Lichtpunt een Kringloopwinkel Lichtpuntloods n Kollumerzwaag waar tweedehands goederen worden ingezameld en verkocht.  De kringloopwinkel Lichtpuntloods heeft een eigen site www.lichtpuntloods.nl , dus voor informatie over openingstijden, aanbieden van goederen en gehele huisontruimingen, verwijzen wij u graag naar deze site. 

Ook is de Lichtpuntloods te vinden op facebook. Hier vindt u actuele informatie met veel recente foto's.

Aanbieden/inbreng van uw goederen

Heeft u een kleine hoeveelheid spullen die u kwijt wilt, dan kunt u deze afgeven bij de Lichtpuntloods. Dit kan tijdens de reguliere openingstijden en u hoeft dit niet van te voren aan te melden.

 

 

Gaat het om een grotere hoeveelheid spullen, volumineuze goederen of een complete huisontruiming, dan kunt u dit vooraf aanmelden. Dit kan telefonisch maar bij voorkeur digitaal.  

Informatie over het aanbieden van goederen of complete huisontruimingen, vindt u op site van de Lichtpuntloods (Kringloopwinkel)

Het Lichtpunt heeft namelijk de beschikking over twee vrachtwagens, die bijna dagelijks door (heel) Nederland rijden, om goederen bij u thuis op te halen. De chauffeurs zijn vrijwilligers!!

Van het vrijwilligerswerk in de Lichtpuntloods is een filmpje gemaakt. 

Onlangs is er een infobalie in de hal van de Lichtpuntloods aanwezig. Hier kunt u informatie krijgen van het werk van het Lichtpunt, maar ook leuke cadeautjes kunt kopen. 


Adres lichtpuntloods: Harm Smidswei 6, 9298 RD Kollumerzwaag.

Telefonisch te bereiken tijdens de openingstijden Lichtpuntloods.

Buiten deze openingstijden kunt u bellen met de Opvangboerderij.

?